MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 20. desember 2010


Hei alle sammen! Bare slapp av, det har ikke skjedd noe med meg. Bildene er i fra ifjor da jeg ble operert i hoftene mine. Det var litt av et styr... Faktisk så er det alt et år siden jeg ble operert. På bildet nederst er jeg rigget for transport i ambulansen. Julius er jo også med. Pappa, Julius og jeg hadde en tur til Rikshospitalet for å ta av gipsen også, det var litt stilig. Tenk å bli hentet i egen seng av ambulansefolkene, det var kult. Jeg hadde jo pinnen mellom knærne så annen transport lot seg ikke gjøre. Ambulansen kjørte meg til Kjevik, der ambulanseflyet hentet oss. Så fløy vi til Gardermoen før en ny ambulanse sto og ventet. Gipsen ble tatt av, kort tid før vi skulle starte på hjemturen igjen. Da skulle flyet vente på oss. Siden det var så mye trafikk og flyet hadde fått flytid, måtte vi kjøre med blålys og sirene for å komme fram i tide. Det syntes iallefall pappa var kult! Vi rakk fram i tide, og kunne rigge oss inn i ambulanseflyet igjen. Turen hjem var kjempefin. På Kjevik traff vi de som hadde kjørt oss inn igjen. Det var noen greie damer. Jeg var ganske sliten, det hadde jo vært en lang dag. Dette var altså for et år siden, skal si tiden flyr....
I morgen har jeg og Elisa siste dag på skolen, før juleferien. Vi skal først til kirka, der skal Elisa`s klasse fremføre et skuespill. Elisa har øvd, og jeg synes hun er kjempeflink. Jeg gleder meg!!! Ha en riktig fin kveld alle sammen, så prates vi igjen senere!!

1 kommentar:

  1. Dette ser jammen kjent ut! Godt det er overstått for både Adrian og Eirik - litt av et styr med den gipsen i så mange uker, altså.

    Hilsen Heidi, mammaen til Eirik.

    SvarSlett