MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 20. oktober 2010


Jippi, skippi i morra kommer Mormor og Matta... Trallalla..... Det blir supert kan dere tro.. Mamma og Elisa skal hente de på Kjevik i morra kveld, og på fredag skal jeg besøke de - på dagen, for da er det planleggingsdag på skolen... Og vet dere hva????? Elisa har bursdag på fredag, så i morra etter skolen skal jeg og Mamma kjøpe gave til henne,,,, det gleder jeg meg til.. Hun fortjener en fin gave - for hun er verdens beste storesøster....

Ellers har jeg hatt ei fin uke så langt på skolen, det er travle dager - data, walker, pegging, klassen, sfo, Men, heldigvis har jeg supre assistenter og lærere rundt meg, så det går super bra..... Ha en fortsatt fin kveld alle sammen...:-)

(På bildet idag "verdens beste Elisa" og en apekatt i Gibraltar)

1 kommentar:

  1. stilig bilde Adrian!!!Ja det er ei skikkelig god og søt storesøster du har!
    og tenk at ho bli 10 år.........ska sei tia fly!!!
    håper vi sees snart!bare jentan bli friske!!!

    SvarSlett