MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 21. september 2010

Hei igjen alle sammen!!!! JA, tida flyr sannelig fort - da var det allerede tirsdag.. I ettermiddag har jeg, Mamma og Elisa var på supertirsdag i frikirka.( og selvfølgelig mange andre) Her laget jeg skoleboller nam,nam - kan tro de var gode....
Jeg og Mamma spaserte ned, deilig med en ettermiddagstur i samme slengen, vi hadde egentlig tenkt å gå på fotballkamp, å se på Noah først.. Men, idag begynte kampen så seint, at vi rakk den ikke... Man, kan ikke få med seg alt.. Sånn er livet..

I morra må jeg pynte meg litt på skolen, skal jeg si hvorfor???? Jeg skal nemlig ta skolebilde - tror jeg må ha litt gele i håret... Bare ikke Mamma tar på meg lue, og ødelegger hele stasen, det hadde vært så typisk...... Men, jeg pleier uansett å være fin på de fleste bilder - jeg er ganske fotogen, om jeg skal si det selv...

Ha det på på badet.....

1 kommentar:

  1. Kult med skolebilde da.. Tante My ønsker seg ett til jul, det blir sikkert knallfint.(som vanlig) 1000 klemmer fra tante :-)

    SvarSlett