MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 15. september 2010


Hallo alle sammen!!! Ukene går så altfor fort, allerede onsdag, og jeg har ikke blogget siden søndag... skjerpings.. Men, uansett så har jeg det veldig fint.. I går var jeg og Pappa på sykkeltur - jeg liker det kjempe godt.. Vi var veldig heldige med været, det regnet ikke da vi syklet hjemmenfra men, akkurat idet vi kom inn døra etter turen - begynte det å pøsregne.... Det kalles bra timing..... I går var også Magnus hos oss, det er en mann som stiller på walkeren min, han er kjempe snill og grei.. Og walkeren ble super, duper god... Ellers så har jeg ikke så mye nytt å fortelle.. Jeg og Mamma har akkurat kost oss med riskrem, nam, nam.... Nå skal jeg på badet og pusse tennene mine... Puss, puss så får du en nuss.........

God natt!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Så heldig du er som skal bli storebror :) Gratulerer til dere allesammen. Jeg er sikker på at du blir en super duper alletiders storebror. Dette blir morro Adrian :)
    Hilsen Yvonne

    SvarSlett