MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 1. september 2010

Fytti katta............ nå har jeg ikke blogget på en hel uke, dette kan ikke fortsette.... Ja, vi har vært litt travle i det siste, det må jeg bare innrømme. Mamma har reist og reist, hun og tante Myrthle har kjøpt både klær og sko til butikken... Det vil si at jeg og Elisa blir kastet som en ball mellom diverse familie medlemmer..... En dag hos Bestemor og en dag hos Mormor, men heldigvis så liker vi bare å være på farten... Men nå skal det bli godt å ha Mamma hjemme for ei stund, skal hun noe-- ja, da går jeg sannelig med....

Skolen, ja - der går det kjempe bra, jeg trives godt der sammen med både barn og voksne... I neste uke kommer Stefan også på skolen, det blir koselig å treffe han igjen - jeg har ikke truffet han på 2 måneder.. Jeg lurer på om han synes jeg har blitt sterkere???? for det synes hvartfall jeg....... Ha en fortsatt fin kveld alle sammen::)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar