MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 17. august 2010

Ja, nå er det gjort. Ja, det er jo skolestart vi snakker om. Den nye ranselen var pakket, håret var lagt. Kort sagt, jeg var klar for skolestart. Vi var nok like spente alle sammen, da vi kjørte ned til skolen. Det var veldig mange barn og voksne som skulle på skolen idag. Jeg har jo vært på besøk på skolen før, men det var litt spesielt at Mamma og Pappa var med. Jeg ble litt urolig da. Hvorfor skulle de være med? Heldigvis kom assistenten min. Da ble det bra! Mamma og Pappa kunne heller gå på jobb. Skal jeg fortelle dere noe?.. Jeg har fått lekser..... Kan det være nødvendig?Etter skolen spiste vi middag hos Mormor og Matta. Mormor hadde laget middag til hele gjengen. Det liker jeg godt. Alle var spente på hvordan det hadde gått på skolen for meg. Etter middag gikk jeg med Tante My for å se på fotballkamp med Noah. Det var gøy, men så måtte jeg jo hjem å gjøre ...L E K S E R... Jeg fikk god hjelp av Elisa med leksene. Perfekt å ha ei søster i 5 klasse!
Nå er det leggetid - Tusen takk til alle som var med meg idag. Håper jeg får en like fin dag imorgen! Hilsen skolegutten Adrian

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med skolegutt! Spennende tider, vil jeg tro, for både store og små :)
  Hvordan går overgangen så langt, synes dere?

  Hilsen Heidi (mammaen til Eirik)

  SvarSlett
 2. Hei Heidi!!!! Overgangen har gått over all forventning, hadde aldri trodd det skulle gå så knirkefritt :)Men, er veldig spent på det videre opplegget, denne uka har han vært sammen med klassen stort sett hele tiden, det vil nok ikke være opptimalt i lengden... Håper alt er bra med dere?? Spennende og begynne i 2 klasse også, kan jeg tro, er dere fornøyd med opplegget på skolen??? går det bra med lille Tuva???? hvor gammel er hun nå??? Snakkes!!! Klem Wenche

  SvarSlett
 3. Så bra at han klarer å være i klassen da, det er ikke Eirik i det hele tatt, han. Han er jo ikke veldig begeistret for mange barn rundt seg. Vi er veldig fornøyde med Eiriks skoleopplegg; han har sitt eget rom hvor han er både på SFO og skole. Han har flere assistenter som jobber med ham. Det er jo mye fysioterapi og kommunikasjon skoledagen hans handler om - det er lite matte og norsk gitt... Han har jevnlig besøk av to og to barn fra klassen sin, og så er han på besøk hos de andre barna som går på "forsterket enhet" (Eiriks skole har egen avdeling for barn med særlige behov). Han trives veldig godt og det er det viktigste for oss. Lille Tuva er ikke så lille lenger, hun er 10 måneder alt og åler rundt i racerfart. Favorittaktiviteten er å dra ut bøker av bokhyllene hun rekker opp til :) Hun er ei artig lita berte som synes storebror er skikkelig tøff! Hils så mye til alle dine!

  Klem fra Heidi.

  SvarSlett