MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 22. august 2010

Hei alle sammen!!!!! Har vært litt slapp med bloggingen i det siste, men med skolestart og det hele, har jeg hatt det veldig travelt....... Skolen har vært kjempe gøy, jeg har blitt kjent med mange nye - alltid gøy å få nye venner....
I helga har vi bare slappet av, det var godt etter ei spennende uke. Men, i morra er jeg klar for skole igjen. I dag var jeg på søndagsskolen, det var veldig greit å begynne der igjen etter ferien....... Ellers håper jeg at alle lesere av bloggen har det bra????? Snakkes snart igjen... klem fra Adrian!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar