MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 24. august 2010Hei!!!!!! Endelig bilde fra første skoledag, var vi ikke fine??? Tenk, nå har jeg gått på skolen i 1 uke... Jeg har det veldig fint, men synes ikke det er noe særlig når jeg kommer til skolen, jeg skvetter veldig av skoleklokka.. Men, alt går så mye bedre når Mamma går på jobb....... God natt!!!!

1 kommentar:

  1. Kjempe stolt 1.klassing, men storesøster ser jo like spent og fornøyd ut :-))) Ja nå kommer tiden til å fly, å snart er du konfirmant!!! Så bare si i fra så kan jeg hjelpe til.......
    Julie

    SvarSlett