MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 1. august 2010


Hei alle sammen...... Ja, hva skal jeg skrive om i dag??? Vi har vært på besøk hos naboene i ettermiddag, det er alltid koselig.... Det virket som om jentene over gata, var glade for at jeg hadde kommet hjem igjen, jeg var også veldig glad for å se de igjen.. Jeg fikk vist frem tatoveringen min av "Lynet Mc Queen", det hadde jeg kanskje ikke sagt;;; jeg fikk den i Spania siste dagen vi var der. Elisa fikk en "Mikke Mus" på armen.. Elisa fikk også fletter i hele håret, hun er kjempe fin....
Jeg fikk også stått litt i walkeren min,i dag. Den hadde vi med til Spania, men fikk ikke brukt den så mye, det var så varmt, at jeg ble egentlig bare hengende i den... Jeg likte bedre å bade, da sparket jeg med beina, akkurat som om jeg svømte (med badering altså)

Det begynner å bli sent, så nå er det rett i loppekasse... God natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. skjekkebrillene er på ser jeg Adrian!!!!!!!!!!du er tøff!!!!!

    SvarSlett