MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 1. august 2010Hei alle sammen!!!! Nå er jeg hjemme igjen - og det er faktisk ganske godt - deilig å sove i sin egen seng..... Nå har vi hatt ferie kjempe lenge, og jeg klar for Barnehagen igjen på mandag... det blir bare en liten kort visitt, for jeg skal bare gå 8 dager til i barnehagen, før jeg begynner på skolen.. Hutte meg tu, det blir spennende.. I dag har vi bare vært hjemme og slappet av, egentlig ganske så deilig... Jeg har også fått jobbet litt med Pc en min, det er kjempe gøy, jeg liker å spille vidoer med musikk - jeg velger hvilken sang... jeg er en flink dj........ Det ble noen få ord idag, kommer sterkere tilbake.... God natt..!!!!

1 kommentar:

  1. supergodt å ha dere hjemme igjen!!!!til neste år blir vi med ,iallefall 2 uker!!!!!!!!!!!er vi naboer,ja så er vi det på full tid;-)

    SvarSlett