MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 10. juli 2010


Hallo alle sammen!! Skal si det har vært varmt i dag, men det liker jeg bare....
Pappa har brannvakt denne uka, og da Mamma skulle på jobb i dag, måtte vi ordne noen som kunne passe meg, den heldige vinneren ble tante Kristin.. VI tok oss en tur opp på hytta til Bestemor og Bestefar, det var koselig, vi spiste skoleboller.., Jeg og Bestefar tok oss en spaser tur med rullestolen (Jeg satt i, og Bestefar trillet meg, hvis noen lurte), jeg liker veldig godt å gå tur... Elisa og Noah har sovet på Nakkestad i natt, de hadde vært på fisketur, tror det ble dårlig med fisk.. I dag reiste tante Myrthle og de til Danmark, dvs. at jeg ikke treffer de før vi reiser til Spania, fikk ikke sagt ordentlig hadet, det får vi ta på telefonen....... Tante Lene og onkel Alf-Reiar har reist på tur med båten, håper de har det supert ....???

(På bildet i dag, jeg og Bestefar koser oss!!!!!)

I morra skal vi i bursdag til lille Ingrid i Kristiansand, hun blir 1 år.... Det gleder jeg meg til, kanskje blir det noe kake, jeg er jo en kakemoms.... Pappa må være hjemme, han har vakt, det er kjedelig, men tante Kristin skal sitte på med oss, det blir bra.... Ha det på badet folkens, snakkes..................:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar