MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 20. juni 2010


I dag har vi feiret fetteren min, Kristian sin 11 års dag... Hipp, hipp hurra for han..... Du er en super tøffing, og en av mine mange helter..... Han får meg alltid til å le, han er en skikkelig tøysekopp... Vi koste oss veldig, vi grillet og spiste kake. På bilde i dag ser du Oldemor, Meg, tante Kristin og Bestemor, er vi ikke fine???????

Denne helga har flydd avsted, jeg har hatt det veldig bra, nå er det bare 1 uke til jeg skal ha en ukes ferie fra barnehagen... Da skal jeg være litt hos Mamma, litt hos Mormor og kanskje litt hos Stina.... Dette er den aller siste uka Stina skal passe på meg i barnehagen, det blir trist, hun har vært assistenten min i 4 år. Det blir rart å ikke treffe henne så ofte, jeg er veldig glad i henne.. Planen er at jeg fremdeles skal komme til henne å sove av og til.... Vi må ihvertfall kose oss veldig denne uka her............ Ha det på badet alle sammen............!!!!!

2 kommentarer:

  1. Koselig å treffe dere igjen. Veldig greitt at Ingrid kunne låne stolen din slik at hun fikk spist litt kake. Kan du komme til Kr.sand snart, så kan vi besøke Kaptein Sabeltann og de andre Juliusene. God natt. Klemz fra Hauan, avd Kr.sand

    SvarSlett
  2. Ja, det blir rart å ikke treffe deg i barnehagen lenger. Jeg har hatt noen fantastske år sammen med deg, og er veldig glad for å ha blitt kjent med deg! Har vel ikke gått helt opp for meg at dette er siste uka! Men heldigvis kommer du til Hagestad allerede neste uke. Gleder meg! Og så er jeg kjempeglad for at du vil fortsette å komme hjem til oss å sove av og til! Vi liker så godt å ha deg her! Du vet, det er viktig å holde kontakten med gamle kjente ;-)
    Sees i morra! Klem Stina

    SvarSlett