MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 19. mai 2010

Hei mine venner....... Har dere vært ute i sola idag? Det har jeg, jeg har fått noen skikkelig råe solbriller, som jeg er skikkelig kul med... Jeg og Stina var på tur til Alleén. Det var noen barn fra forskjellige skoler som hadde utstilling der, jeg liker å gå tur (jeg og mamma og tante Lene har vært slappe på turgåingen i det siste, og det skal ikke stå på meg........) Godt at Stina "lufter" meg litt av og til........

I ettermiddag grillet vi ute i hagen, det var koselig, men kjedelig at ikke Elisa var hjemme, hun var i bursdag. Jeg liker best når hele familien er hjemme, jeg. Og etter middag var det kjempe kjedelig, da sovnet Pappa i en stol og Mamma i hammocken - typisk, der satt jeg.... Men de sov heldigvis ikke så lenge, da måtte jeg sagt fra.... Egentlig har jeg ikke så mye mer på hjertet i kveld, så det får holde, håper fantasien er på topp i morra.... God natt!!!!

1 kommentar:

  1. For noen foreldre.... Du må få lært deg å bruke dataen din ordentlig, så kan du ringe til tante så skal jeg komme og redde deg.... 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett