MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

fredag 30. april 2010


Halloooo....... Jeg kan med en gang berolige alle lesere av bloggen, i dag har jeg ikke hatt noen uhell, ikke Mamma heller for den slags skyld....... Ja, i går ble det masse dramatikk, i dag har jeg ikke så mye spennende å fortelle om. Jaaaa,, jeg har vært i banehagen og gjort alt det jeg pleier å gjøre. Jaaaaa, jeg har hatt en fin dag i dag også... I dag hadde jeg lyst til å vise dere ett fint bilde av meg og Elisa. Er ikke jeg heldig som har en sånn søt og grei storesøster, jeg er innmari kry av henne, jeg tror hun er litt kry av meg og...... På rommet mitt har jeg en "kosekrok", det er en stor madrass som vi pleier å lese i eller herje på (Mamma og Pappa pleier som regel å sovne der). Av og til sover Elisa der på natta, det synes jeg er kjempe stas. Men, ofte så sladrer Elisa og sier til Mamma at jeg maser på henne. Det bryr jeg meg ikke noe særlig om, det er kjempe koselig å kjase litt, før man skal sove. Poenget mitt idag var egentlig at jeg er den heldige eieren av verdens beste storesøster.... Gratulasjoner mottas med takk!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ei super fin helg alle sammen, husk gode sko, alle dere som skal gå i tog i morra.......

7 kommentarer:

 1. Sannelig ikke rart du er kry av storesøster, hun er ei go-jente! Kjempe-fint bilde!! Vet at hun også er skikkelig kry av deg Adrian :) som er skikkelig tøff og go. Godt du ikke hadde noen uhell i dag, men det går jo heldigvis bra med tøffe gutter;o). Kult at du nesten er skole-gutt nå, du er kjempe-flink! Vi må snart ut og gå tur nå. Snakkes, klem tante L.

  SvarSlett
 2. Hei Adrian! Jeg har begynt å følge med litt på bloggen din, og må si det er utrolig gøy.Virker som du opplever masse spennende og står på. Så du skrev at du hadde vært i badeland den ene dagen, kan tenke meg du liker å være i vann. Kanskje best det varme velværet? ;) hehe...
  Grunnen til at jeg nevner badeland er fordi meg og min mann skal faktisk holde svømme-/vanntilvenningskurs der i uke 23 og 24. Kurset er gratis og for barn med funksjonshemninger opp til 12 år og barna må ha med seg en assistent som kan være med uti vannet.
  Så hvis du har lyst til å være med, så er du hjertelig velkommen til det,Adrian. Påmelding kommer snart både på badeland og i avisa, så håper det blir nok påmeldte til at det blir noe:)
  Håper ellers du får en flott helg!
  Så sees vi kanskje:D

  Marianne Fredbo

  SvarSlett
 3. hei Adrian du er kjæmpe snil og grei bloggen din er kul klem elisa

  SvarSlett
 4. Gratulerer at du har en så geri storesøster.
  Ser deg i kvel din gamle karamel.Noah.


  :)

  SvarSlett
 5. Hei Marianne! håper du leser dette. Koselig at du følger med på bloggen. Adrian vil veldig gjerne på "svømme" kurs, han gleder seg allerede. Vi melder oss på så fort vi får sjansen :) Klem wenche

  SvarSlett
 6. Hei Marianne! Håper du leser dette!? Koselig at du følger med på bloggen. Adrian vil veldig gjerne på "svømme"kurs til sommeren, vi gleder oss allerede :) Klem wenche

  SvarSlett
 7. Flott! Gleder oss til få være med deg i vannet,Adrian. Du vet, det er der jeg liker meg best;)
  Plakat har allerede blitt hengt opp på Sørlandsbadet nå, men jeg kan sitter innom mamma på jobb i morgen(om hun er der).
  Marianne

  SvarSlett