MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 24. mars 2010

Tirsdag 23/3

Hei igjen..
Ny dag, nye muligheter. Idag var jeg i barnehagen, bombe.. Det var Stina som tok imot meg. Jeg var med Elisabeth og Siv også. Linda hadde kommet igjen fra tur. Gøy å være med henne igjen. Dagene mine i barnehagen er ganske travle. Jeg har mye program jeg skal gjennom i løpet av dagen. Jeg har veldig mange gode venner (både store og små) i barnehagen som jeg setter veldig stor pris på. Pappa hentet meg idag. Vi kjørte hjem og der var Elisa og Noah. De hadde gått hjem etter skolen. De arbeidet med lekser. Etter at vi hadde spist middag(smakte ikke så veldig idag..)kom tante My og hentet meg, Elisa og Noah. Vi skulle på Supertirsdag i Frikirken. Vi lager ting og styrer og steller, der liker jeg meg godt. Der er det mange kjente.
Vi spiste kveldsmat, tror vi var de som var sist ferdig, før vi kjørte hjem. Hjemme hadde vi besøk av noen naboer, det liker jeg godt.
Denne dagen ble til kveld og det ble tid for å legge seg. Det var alt for idag, folkens. Vi snakkes...

1 kommentar:

  1. Hei Adrian. Kjempestilig blogg du og mamma har. Jeg er veldig glad for at DU kommer på Supertirsdag. Dine smil gjør meg glad. Du er VERDIFULL!!
    Ønsker deg, Elisa, mamma og pappa en god påske.
    Hilsen Ragnhild (Elgsæther)

    SvarSlett