MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 20. mars 2010

Ny blogg

Akkurat idag bestemte Mamma Wenche seg for å lage en blogg for meg, Adrian. Og sånn ble det.

Jeg heter altså Adrian. Jeg er 6 år og har Cerebral Parese. Jeg har ikke verbalt språk, og kan ikke gå. Men jeg har en skikkelig rå rullestol, som heter Panther. Jeg er en veldig glad og fornøyd gutt, som stort sett er glad i livet.

Jeg bor i Lyngdal, en liten by helt sør i Norge. Her bor jeg sammen med Pappa Svein, Mamma Wenche, storesøster Elisa og katten Kitty. Jeg går i en kjempe fin barnehage, som heter Lyngtua. Her passer de veldig godt på meg, men til høsten skal jeg begynne på skolen, det blir kjempe spennende.

14 kommentarer:

 1. Hei! Veldig fin blogg du/dere har laget. Gleder meg til å følge med videre..

  SvarSlett
 2. Hei Adrian! Superfin blogg du har fått deg:)Gleder oss til å følge med. Klem fra Trine, Benjamin og Johannes

  SvarSlett
 3. Kjære Adrian gullet vårt:) Så stilig at mamma fant på å lage en blogg for deg! Skal bli gøy å følge med her, å se hva som skjer. Kjempeglad i deg! Masse gode klemmer fra tante Anita - onkel Øyvind, Andreas, Kristian og Victoria hilser også :)

  SvarSlett
 4. Så kult med egen blogg, Adrian-"golle-vennen" !!
  Det var kjempe-gøy å se og vi kommer til å sjekke denne ofte. Du og mamma er vel gode:).
  Snakkes snart. Klem fra onkel og tante som er i Oslo akkurat nå!

  SvarSlett
 5. Hei Adrian! For et fint bilde av deg, du er bare kjempeskjønn! Det var jo knallstilig med egen bloggside:) Stor klem fra Christina, Roy, Hannah og Daniel

  SvarSlett
 6. Kjære elskede vennen vår. Du var kjempe tøff og fin på bildet og vi er veldig kry av deg-Vi kommer til å lengte veldig til deg når vi nå reiser til Spania.Tusen kyss og klem fra mormor og matta.

  SvarSlett
 7. Så lurt av mamma å lage en blogg til deg! Så kan jeg følge med når du begynner på skolen vet du! Men vi skal nå kose oss masse i barnehagen før det ;-) Kjempefine bilder av deg og Elisa. Klem Stina

  SvarSlett
 8. Så tøff blogg Adrian. Regine gleder seg masse til å begynne på skolen sammen med deg, og tipper hun synes det blir spennende å følge med på bloggen din.
  Klem fra Hildegunn.

  SvarSlett
 9. Tante sin tøffing.. Hils til storesøs.Klem tanta MY

  SvarSlett
 10. Hei Adrian. For en kjempefin blogg du har fått. Vi gleder oss til å treffe deg snart. Kan du få med deg mamma, pappa og Elisa på tur til Kristiansand. Må du kose deg i påska. Tenker du skal på tur i pulken.
  Mange klemmer fra onkel Ivar, tante Henriette, Emilie og Ingrid.

  SvarSlett
 11. Kjempe koselig blogg :)Vi skal følge med videre, og skal hilse masse fra Thea Louise som går sammen med deg i barnehagen:)

  SvarSlett
 12. Fin blogg du har, Adrian :)
  Du burde glede deg til å begynne på skolen, det blir artig :) Selv går jeg i 8.klasse, og har i alle år gått i klasse med ei jente som hadde CP. I begynnelsen var det noen i klassen som syntes hu var litt anerledes, men så ble alle kjempegode venner :D ! SÅ du burde glede deg, du kommer til å få mange nye vennner :D :D

  SvarSlett
 13. Hei Adrian!
  Ser på bloggen din hver dag.
  Masse hilsen naboen din Ina

  SvarSlett