MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 20. mars 2010

Dette er søstera mi Elisa, hun er verdens beste storesøster. Hun liker å tøyse og tulle med meg. Elisa er 9 1/2 år, og går i fjerde klasse.

3 kommentarer:

 1. Du er nydelig Elisa og Adrian er heldig som har ei så flink og snill storesøster som deg!:) Gla i dåkke! Stor klem fra tante K

  SvarSlett
 2. Du er den skjønneste og beste jenta vi vet om.Kyss og klem fra mormor.

  SvarSlett
 3. Kari Waage-Larsen25. mars 2010 kl. 09:06

  Det er jo som å se deg Wenche når du var liten... bare at hun har litt lengre hår :-) For en fin familie dere har :-) Koselig å lese blogg. Dere er sååå flinke!!!!! Adrian er kjempe skjønn!!!!

  SvarSlett