MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 27. mars 2010

Haloooo!!! Det er deilig med helg, da kan jeg sove lenge. I dag sov jeg faktisk til halv ti,(det jubler Mamma for) derfor kan jeg være oppe lenge???????
I dag har jeg og Mamma vært på tur med de gode naboene våre, Elin og Aurora. Aurora er flink til å sykle og jeg liker å se på henne. Aller best liker jeg og sitte i sykkelvogna mi, når Mamma eller Pappa sykler. Men Mamma blir ofte sliten litt fort, hun må få opp kondisen nå som sykkelsesongen endelig er i gang. Hvor var jeg????????
Jo, tur med naboene. Vi var på kafe, og spiste pizzabolle, det var godt..... Vi traff også påskeharen, den var i barnehagen igår også. Det synes jeg ikke så mye om, de er veldig store og skumle de påskeharene, er det noen som vet hvor de kommer fra? Nord-Polen kanskje, nei det er visst nissen. Noen som har peiling? Det mest positive var at jeg fikk kinderegg nam, nam. Det er godt...

I ettermiddag har jeg stått i ståstativet mitt, det gjør jeg hver dag. Det er viktig for oss som ikke kan gå, det hjelper for mye, både for hoftene mine og for magen. I dag sto jeg faktisk og spiste middag, det er litt tøysete.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld, snakkes i morra -- hvis jeg gidder da.............?

1 kommentar:

  1. Koselig å lese bloggen deres;) du er god til å skrive....Adrian du er en flott gutt.Hilsen Mona i barnehagen...:))

    SvarSlett