MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 12. februar 2012

Hallo alle sammen!! Nå er jeg endelig frisk igjen, takk og lov... Og, nå har jeg endelig fått den nye "snow raceren" min, og den gikk som ei kule.. Jeg fikk den på torsdag, og vi måtte selvfølgelig ut å prøve den med en gang, både Mamma. Pappa, Elisa og Noah ville sitte på med meg.. Det var kjempe gøy, og det var god plass til passajerene mine, ett super, dupert akebrett, jeg er strålende fornøyd.. Jeg skal vi se dere bilde engang, for jeg regner med dere har lyst til å se den..???


Ellers har jeg hatt ei fin uke, jeg var hjemme fra skolen på tirsdag, for jeg var ganske slapp, jeg tror det gjorde susen, for etter dette, har formen min bare vært stigende, heldigvis..:-)


Bildene er ifra idag, vi tok turen opp til Bestemor og Bestefars hytte, takk og pris at vi har stor bil, for nå skal dere høre alt vi hadde med oss::: min snow racer, Leahs akebrett, den eletriske rullestolen, Leahs vogn, pulk, Langrennski til Pappa, Mamma, Elisa og slalomskiene til Elisa.. Det aller beste var at vi brukte alt sammen, så der kan du se Mamma!!!! Du som sa at det var galneslig å ha med alt dette.. Vi gikk på ski for å finne ett sted å grille pølser, da satt Leah på i pulken min, det likte jeg veldig godt, men det ble litt skummelt, for vi holdt på å velte.. Det gikk heldigvis bra.. Det var årets første skitur, og jeg håper ikke det blir den siste, satser på en tur til Ljosland snart, til tante My og de...:-)


Ha ei strålende fin uke alle sammen, det skal jeg, satser på noen aketurer i ny og ne:::-)

Klem fra Adrian

2 kommentarer:

  1. Ååååå nå gleder jeg meg til dere kommer til Ljosland :-) Det blir knallgøy :-) Jeg skjønner også at vi burde ha vært med dere på tur i dag, så mye gøy som dere har gjort :-))))) Snakkes, 1000 klemmer fra tante My <3

    SvarSlett
  2. Det akebrettet hørtes heilt supert ut! Vil gjenre se bilder ja ;) Her har vi fått prøvd kjelken til Daniel EN gang i vinter.. og det var nyttårsaften. Her er det regn, regn og atter regn for tiden..

    God helg ♥

    SvarSlett