MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 15. januar 2012Hallo alle sammen, her var jeg igjen, endelig...:-) Jeg gleder meg kjempe mye til i morra, da skal jeg nemlig til Kristiansand på hjelpemiddelsentralen ,og få den nye elektriske rullestolen min... Det blir kuult å teste den... Da må jeg ha fri fra skolen, det hadde jeg faktisk på onsdag også.. Da var jeg på HABU, alltid noe jeg er ute på. Jeg har byttet lege, jeg har blitt så stor nå at jeg er overflyttet til "team 2", dvs de store barna på HABU, så nå var det ny lege, fysio og ergo terapeut... Er jo ikke så glad i å treffe nye mennesker, men de var veldig snille, så da gikk det kjempe fint... Jeg kan tenke dere alle gleder dere til å se meg i den nye stolen, det skal dere få lov til.. Jeg skal få Pappa til å ta bilde, så skal jeg legge det ut her på bloggen min...

På lørdag var vi på hytta til Bestemor og Bestefar, vi var ute og gikk tur, det var en fin og humpete tur... Etterpå gikk vi tilbake til hytta og spiste pizza som Bestemor hadde laget... Da hadde Oldemor og tante Kristin også kommet opp, vi koste oss en hel haug.. I dag har vi også vært på tur jeg, Mamma, Leah, onkel Morten, tant My og Noah..... Vi holder på å bli skikkelig spreke altså....:-)

Ha det på badet...:-)
Klem fra Adrian

2 kommentarer:

  1. Hei :) Jeg gleder meg skikkelig til å se den nye, kule elektriske rullestolen din! :) Høres ut som du har hatt ei super helg i hvertfall! :)

    Og tusen takk til mamman din som har skrevet kommentar på bloggen vår. Veldig kjekt og få innspill fra noen som er i gamet selv! Håper dere får ei super uke! Klem!

    SvarSlett
  2. Skikkelig kult med ny rullestol og greier. Jeg gleder meg virkelig til å se. Ha en super duper uke :)
    Klem Yvonne

    SvarSlett