MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 18. september 2011


Tuddelidu alle sammen... Ja, nå nærmer det seg virkelig ferie for meg... I dag har vi pakket og pakket... Så nå er vi endelig klare, det eneste som mangler for meg, er å skifte peggen.. Det skal jeg gjøre i morra tidlig, det er Pappas jobb, han er kjempe flink - Mamma kaller han for "Søster Svein"...

I går var jeg og kusina mi, Emilie, med Bestemor og Bestefar til Flekkefjord, de var på handletur.. Det var helt topp.. Ut på tur, aldri sur.. Da vi kom hjem laget Bestemor lasagne, kort sagt en super lørdag..

På torsdagene i skoletida er jeg og Siv alltid hos Stefan, men denne torsdagen kom Mamma og Pappa også.. De synes nemlig at jeg har blitt litt stivere i det siste, selv om jeg tar tabletter som skal ta vekk stivheten min... Det vil si at nå må vi bøye og tøye 2 ganger hver eneste dag,... Lurer på om vi får tid i Spania??? Tenker jeg legger meg på solsenga og lar Mamma og Pappa bøye og tøye.. Jeg kommer til å bli kjempe brun, brunere enn Mamma.....!!!!

Jeg kan nok ikke love når jeg blogger neste gang, vi får se.. Alle sammen må ha det kjempe fint her hjemme, er det noen som er litt misunnelig på meg?? SOL,,, her kommer jeg... snakkes plutselig igjen.!!

Klemmer fra Adrian!!!!

4 kommentarer:

 1. Tante er ikke bare litt misunnelig....jeg vil også til Spania;)men jeg får heller være her hjemme og kose med Kitty:) Håper dere får en kjempe fin tur,Adrian og regner med du blir mye brunere enn mamma;) Stor klem fra tante K

  SvarSlett
 2. Gjett om jeg er misunnelig Adrian, håper dere koser dere masse :) så kan dere tenke på alle vi som sitter her hjemme som bare har regn hele tiden. Håper du kan sole deg og bade litt for meg også. God tur :)

  SvarSlett
 3. Det må da være utrolig kjedelig å reise fra det herlige regnværet vi har her i lyngdal i disse dager????

  Ok, da, det må være såå digg å reise til syden nå!! Håper du og resten av familien får en superduper ferie!!!

  SvarSlett
 4. Hei Adrian. Vi savnet deg i miksebua i går på Veslefrikk. Satser på at du kommer sterkt tilbake etter ferien :-) Hilsen Ragnhild

  SvarSlett