MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 10. juli 2011Hei og hå!!!!Jeg har hatt en super start på ferien og ei super uke... Det begynte med at jeg og Mamma tok oss en tur til Stefan på mandag.. Da fikk vi stilt litt på stolen min, det må stadig stilles, for jeg vokser kjempe masse.... Så mye at Mams og Paps nesten ikke klarer å følge med..

På tirsdag tok jeg turen til Stina og de på Hagestad, der ble jeg hele to netter... det var helt supert..Vi var på spasertur til den gamle barnehagen min, der traff jeg mange jeg kjente, alle hadde lyst til å trille meg i rullestolen.. Det passet jo fint, for jeg liker å være populær... Ellers så har Stina og de kaniner, de er kjempe søte, jeg liker å se på de.. Elisa har kjempe lyst på kanin, men hun får ikke lov av mamma.. Hun er helt dyregal, den ene dagen vil hun ha delfin, den neste dagen apekatt.. Hun har lyst til å jobbe som dyrepasser i Dyreparken når hun blir stor... Det hadde jo vært greit, da kunne jo jeg fått gratisbilletter hele tiden...:-)

Igår sov Noah hos oss, det er bare helt knall, han og Elisa lå i senga og så på film, det fikk jeg også lov til å være med på, hvis jeg satt helt stille da... Det gjorde jeg jo selvfølgelig.......... I dag har vi vært på hytta til Mormor og Matta, der var hele Mammas familie, var veldig koselig, jeg liker alle sammen sabla godt...:-) Da vi kom hjem måtte jeg hjelpe Pappa, med å bade Leah, hun elsker å bade, og blir sur når hun blir tatt opp av vannet.... Tenk, lillesøstra mi har allerede blitt 4 måneder, tida går sannelig fort... Heldigvis skriker hun ikke så mye lengre, nå er hun stort sett fornøyd, men hun er litt rar også, for når hun skal sove liker hun å sove til lyden av Mammas føner.... For ei tøysejente, men skjønn det er hun.....

Ha det bra folkens, vi snakkes snart igjen...:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar