MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 20. februar 2011Nå har det skjedd! Pappa har prøvd de nye skiene... Jeg tror at han var godt fornøyd. Jeg var jo også heldig som kunne være med på prøveturen. Det siste bildet idag sitter jeg i pulken inne i stua. Pappa syntes det var greit å prøve den ut på stuegulvet før vi gikk ut. Som dere ser på bildet er jeg ganske avslappet. På det første bildet er det meg og Bestefar. Vi hadde en fin tur oppe på vannet ved hytta til Bestemor og Bestefar. Pappa dro pulken først, så overtok Bestefar. Han er jammen sprek. Oi, jeg glemte å nevne at Emilie og Onkel Ivar også var med på skituren. De kan ses på bildet i midten.


Etter skituren ble vi med inn på hytta, der hadde Bestemor laget kjøttkaker. Nam nam..Tante Kristin, Tante Henriette, Ingrid og Bestemor var inne på hytta. Det smakte godt med Bestemors kjøttkaker etter en lengre skitur.
Håper vi kan få flere slike dager - Synd at Mamma og Elisa ikke ble med. Elisa var ikke helt i form, så hun ble hjemme med Mamma.
Ja, det var dagens skirapport - Ha en fortsatt fin kveld!

1 kommentar:

  1. Dere er jammen spreke. Veldig koselig å følge bloggen din Adrian.

    Klem fra Aina.

    SvarSlett