MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 16. februar 2011


Hei igjen, jeg er glad for at dere stikker innom på bloggen min. Det første bildet idag er fra skolen, der har assistenten min, Siv, laget en bane for meg. Jeg har kanskje fortalt om Akka plata mi. For nye lesere - Dette er en plate med hjul, som stolen min blir satt opp på.. Den har en leser under. Leseren kan lese en tape, som man kan tape i en bane på gulvet. Jeg får mest fart på hardt underlag. Jeg bruker en bryter som er programmert for start og stopp, og jeg er som tidligere nevnt, en racer på bryter...

Det andre bildet er et kunstverk som jeg, Elisa og Pappa laget på lørdag. Det er en Dominofigur som jeg fikk lov til å rase. Vi var litt uheldige for den raste flere ganger under bygging. Da kom Pappa med et forslag om at vi skulle bygge 10 brikker, så ta et mellomrom. Da ble det bra! Det var kjempegøy å være med å rive kunstverket.
De siste dagene har ikke Elisa vært på skolen, hun har vært syk. Tenk min supre storesøster er syk. Det er jammen ikke ofte. Heldigvis er hun like blid som alltid.....
I kveld hadde vi besøk av Noah og Tante My. Vi spilte Mexican Train og spiste kveldsmat. Det var som vanlig supert.
Ja det var en liten oppdatering over forholdene her i huset..Mamma er slapp, for babyen vår kommer jo snart, og Elisa er syk. Heldigvis er vi gutta friske så vi holder altså hjulene i gang.
Takk for meg for idag - Vi snakkes!

1 kommentar:

  1. Takk for det fine kortet jeg og Matta fikk da dere var i Oslo på Big Horn. det var veldig fint. Stakkers Elisa som er syk håper hun snart er frisk igjen. Ha det fint på skolen i morgen gullet mitt. Ser dere i morgen ettermiddag. Klem Mormor.

    SvarSlett