MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 5. februar 2011


Hei alle sammen og god helg...!!! I helga har vi hatt masse besøk av Bestefar, han hjelper nemlig Pappa med å bygge en bod i garasjen... Vi trenger en ny bod, for den boden vi har inne nå , skal lilllesøsteren min ha til rom, etterhvert... Bestefar er kjempe flink og grei... Bestemor har også vært hos oss en del, det liker jeg veldig godt.... I ettermiddag, hadde vi i tillegg besøk av onkel Ivar, Emilie og Ingrid + tante Kristin - vi spiste kylling og koste oss...

I morra skal jeg på søndagsskolen igjen, det blir stas - jeg liker meg godt der..., ellers så skal vi ikke så mye i morra, Pappa har nemlig brannvakt, da kan vi ikke gå så langt... Han må nemlig være på brannstasjonen innen 4 min, hvis alarmen går... Mamma synes det er litt kjedelig, men jeg og Elisa synes det er kuult å ha en brannmann til Pappa...

Ha det bra, prates kanskje igjen i morra?????? (Bilde idag, jeg jobber med dataen min på skolen - har blitt super god i det siste)

1 kommentar:

  1. Hei Adrian. Det var et fint bilde av deg, mormor og Matta er veldig kry av deg og lengter til dere. Nå er det bare 1 uke til vi kommer hjem og det gleder vi oss til. kyss og klem fra Spania.

    SvarSlett