MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 8. februar 2011


God kveld alle sammen! Idag var jeg på SuperTirsdag i Frikirken, det var kjempegøy. Idag laget jeg refleks og det var Tante My som var med meg. Jeg er heldig som har så mange som kan hjelpe meg. Skoledagen min var fin, den starter jo med at Rita eller Siv henter meg. Det er veldig greit å kjøre taxi til skolen, og de som kjører er veldig snille.

Igår fikk jeg et rart brev.. Det var fra en forsker, fra et cp register som jeg er med i. Vi ble bedt om å "spytte" på en pinne som vi skulle sende inn, det var rart. Så nå skal det forskes på hele familien.... Forskerne skal prøve å finne ut mer om hva som skjer og hvorfor noen får CP, spennende, sier Mams og Paps.. Lurer på om Kitty også må sende prøve????

Vet dere hva : igår var jeg på kulturhuset sammen med Rita. Vi var på en forestilling som het "De tre små griser". Det var gøy. Nå for det være nok for idag. Ha en fin dag alle sammen - Vi prates!

4 kommentarer:

 1. Hei Adrian!

  Mamma fant bloggen din hin dagen.
  Vil du være venner eller?
  Jeg har og CP og jeg fyller 7 år i mai.

  Hilsen Kristoffer

  SvarSlett
 2. Hei Kristoffer!!!
  Jeg vil veldig gjerne være vennen din.. Jeg var akkurat inne å så på sen fine bloggen din.. Gøy med bil... Jeg har også egen bil, det er stilig å være 7 år, og ha bil, storesøstera mi er litt misunnelig på meg for det...... Jeg håper det er greit at jeg legger bloggen din på blogglista mi????

  Klem fra Adrian

  SvarSlett
 3. Hva er blogspot adressen din Kristoffer??? Mamma klarer ikke å finne den... Hun er nemlig ikke noe datageni...:-)

  SvarSlett
 4. Hei, Adrian. Det er noen dager siden sist jeg var inne på bloggen min nå. Bare legg den til du:-)
  Nå er ikke mamma helt sikker på hva mammaen din mener med blogspot addresse men jeg regner med det er cerebral-parese@blogspot.com

  Eller var det ikke det mammaen din mente?

  Klem fra Kristoffer

  SvarSlett