MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 15. desember 2010


Hei alle sammen!!!!! I dag har jeg hatt en super dag på skolen, vi tok oss en tur til Alleen.. Der gikk vi rundt juletreet i rådhusparken..,, noe som jeg synes er kjempegøy.. I ettermiddag har vi bare vært hjemme jeg, Mamma og Elisa., vi koste oss med småkaker mens vi så på "Jul i Månetoppen", det er koselig.. Og det minner meg på at det bare er 9 dager igjen til jul... Fytti, som jeg gleder meg.... Mormor og Matta skal komme til oss på Julaften, vi skal spise pinnekjøtt - er ikke så glad i det, men det smaker nok greit på selveste julaften.....

Ellers, så gleder jeg meg til fredag... For da skal 1. klasse ha sangsamling, og jeg skal være nisse, håper at Mamma kan komme å se på meg....????

Dette var alt jeg hadde på hjertet idag, snakkes igjen en annen dag.....)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar