MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 11. desember 2010


Hallo i luken...!!!! Håper alle har det fint????? Det har jeg, jeg fikk være sent oppe idag... Jeg måtte jo få med meg X-faktor finalen, vi heiet egentlig på Atle, men vi var alle enige i at Hans også var superflink...... Ellers idag har jeg vært helt til Kristiansand, i bursdag til kusina mi Emilie,, det var supert.. Kake og pølser - det kan vi like..... Det var jeg, Elisa og Pappa som dro - Bestefar var også med i bilen, det var koselig , ikke så ofte han sitter på med oss....... Mamma var hjemme, hun var syk......

I går var det nattåpent i Alleen, da var Mamma på jobb, og jeg, Elisa og Pappa var på Juleverksted i Frikirka, nissen traff jeg også.. Jeg gleder meg veldig til jul, lurer på om nissen kommer til Myrbakken iår.... Stakkars Pappa, hvert år når Nissen kommer er han ute på ett eller annet, levere brannvakt, brann osv. - Alltid er det noe... Jeg lurer på om han er redd for Nissen, for det er akkurat som om han ikke vil treffe han...?????
Merkelig, han er jo en voksen mann...............

Ha en fin søndag alle sammen, god natt......:-)

(Bilde idag:::. Besøk hos kuene på KVS)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar