MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 7. november 2010
Hei og hopp, bursdag er topp! I dag var det storveis feiring av meg og Elisa. Vi hadde 17 lys på kaka. 10 til Elisa og 7 til meg. Det var stas med famileselskap. Dette var i ettermiddag, må jo også fortelle litt om hva som skjedde tidligere i dag. Jeg våknet av at Elisa var oppe og så på barne-tv. Det liker hun godt. Pappa sa at hun våknet ca halv ni. Hun kommer alltid innom til mamma og pappa for å si at hun står opp. Dersom jeg er våken får jeg lov til å komme opp til henne, fint for meg å ha ei så grei storesøster som Elisa. Hun er bare topp! Pappa gikk litt tidligere på søndagsskolen i dag, han skulle "holde" den som Elisa ville sagt. Avtalen var at pappa skulle komme å hente oss litt før kl 11, men det var ikke pappa som kom, det var bestefar. For en overraskelse! Vi hadde det fint på søndagsskolen, og vet dere hva jeg lagde? Ei kongekrone, for et sammentreff. Jeg skulle jo rett hjem å feire bursdag..... Mamma hadde stelt i stand et kjempefint selskap for oss, med pizza og kaker. Jeg og Elisa fikk fine gaver, jeg fikk Knerten, det var stas. Jeg fikk også ei hodelykt som jeg og onkel Morten prøvde ut, det var kjempegøy. Han la seg samtidig med med ikveld. Nå er det nok for i dag. Ha en riktig fin kveld. Takk til hele familien for fine gaver og for at dere kom og feiret dagen sammen med meg og Elisa.

3 kommentarer:

 1. Takk for en kjempekoselig bursdag, vi koste oss alle. Gleder meg til å hente deg på skolen i morgen , håper Elisa også kommer. Klem mormor.

  SvarSlett
 2. Så stilig at du og Elisa feiret bursdag sammen, det var jo igrunnen veldig lurt. To fluer i en smekk liksom... Du var skikkelig heldig som fikk hodelykt for nå er det jo så mørkt ute at det nesten er vanskelig å se noe uten lys.
  Ha en flott uke på skolen Adrian
  Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 3. Takk for sist, Adrian !! Vi koste oss masse i bursdagen til deg og Elisa, det var helt topp og maasse god pizza og kake ;-)
  Klem fra tante Lene.

  SvarSlett