MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 20. november 2010Hallooo:...... !!! Håper alle sammen har det supert????? Det har jeg, det er som vanlig deilig med helg... I ettermiddag har vi hatt besøk av naboene Leksbø og Knudsen, det var kjempe koselig..... Emmeline og Herman er noen tøysekopper, og de liker tingene mine veldig godt... Det er bra, for jeg liker å låne de bort...!!!!!!!! Har dere sett hvor mye snø det har kommet???? Skikkelig mye altså, hvis dette fortsetter, kan jeg finne frem akebrettet mitt i morra, det hadde vært superkult... Men, først i morra skal vi bake kakemenner... Mamma sa at da skulle vi kose oss med mandariner og julebrus (nissetiss).... For tenk at det snart er jul, jippi.....

Hadet på badet....!!!!!

1 kommentar:

  1. Knalldumt at det ikke var noe snø igjen i dag...
    Men bare vent til senere i vinter så kommer den nok :-) Tante har hørt rykter om at dere har bakt kakemenn i dag... Tror du at du kan snike med deg noen til tante i morgen?? Jeg har så lyst til å smake.... Snakkes... 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett