MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 10. oktober 2010

Hei igjen alle sammen!!!!! Skal si tiden fly, allerede søndag, og siste dag i høstferien..... Vi har hatt besøk av Noah siden torsdag, det liker jeg kjempe godt, han er veldig snill med meg..... Vi har vært mye hjemme, men kost oss likevel.... I dag tok Jeg og Mamma oss en liten spasertur til Alleen, vi skulle poste ett brev, også kjøpte vi godteri med det samme... Nam, nam.... Har jeg forresten fortalt dere?????? Jeg har blitt super flink til å si Mamma i det siste.. Jeg sier det mange ganger til dagen.... Mamma blir kjempe kry da, for hun har nemlig prøvd å lære meg det i nesten 7 år nå..... Mamma må lære seg å være tålmodig med meg, jeg tror egentlig hun er det........

I morra gleder jeg meg veldig, da skal jeg nemlig være med hjem til Stina... Det er faktisk over 2 måneder siden sist, det blir veldig kos... Så skal jeg hjem igjen på kvelden, kanskje jeg skal sove der neste gang....????

Ha ei fin uke folkens....:)

2 kommentarer:

  1. Så flink du er til å si Mamma!!!!Skjønner godt at hun er kry nå,og det er vel du også siden du er så flink;) Det har du i hvert fall god grunn til å være:)
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Ja det er flott at du er så god til å si mamma, Adrian!! Jeg så et flott bilde av deg og klassen din i avisen i dag. Kry av deg vennen. Klem.

    SvarSlett