MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 26. september 2010


Hallo, noen hjemme? Det har jeg vært nesten hele helgen. Jeg har jo hatt noen småturer ut da. Jeg og pappa gikk tur til Alleén både lørdag og søndag. Det liker jeg veldig godt. Det er kjempemorsomt når pappa går på siden av meg å leier meg i rullestolen. Da må jeg skrattle.I natt har jeg sovet kjempelenge . Jeg hadde overnattingsbesøk på rommet... Elisa sov i kosekroken, før vi sovnet pratet jeg med Elisa. Hun fortalte idag at jeg hadde pratet en masse, før jeg ble stille, så begynte jeg å snorke.... Liker godt å ha Elisa på rommet mitt. Kjempefint å ha ei storesøster å prate til. Av og til er Elisa barnevakt for meg, det var hun altså igår. Mamma og pappa var ikke langt borte, bare over hos naboene. Pappa ventet med å gå til vi hadde sovnet, men jeg hadde jo Elisa hos meg, så jeg hadde det godt. Idag har vi vært i bursdag til Noah, det var gøy å treffe Noah´s søskenbarn på den andre siden av familien. Ja, tante My, pizzaen var kjempegod......kakene likeså. Ha en fin kveld fortsatt! Snakkes senere.

1 kommentar:

  1. Hei gullet vårt. Du er heldig som har vært i bursdag hos Noah, skulle ønsket vi også hadde vært der...... men vi skal i alle fall være hjemme når du skal ha bursdag.Vi er veldig glad i deg, kyss og klem fra mormor og matta.

    SvarSlett