MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

lørdag 7. august 2010


Hei alle sammen!!!!!!!!!!! Jeg har vært så travel, siden jeg kom hjem, at jeg nesten ikke har hatt tid til å blogge... Dagene har vært fullbooket, med mange koselige og gøye ting... I går f.eks. var vi på besøk i Seli hos nabo fam. Knudsen, det var kjempe koselig, Emilie var med oss hjem og sov hos oss i natt - det var stas...
Ellers har jeg og Pappa vært i Alleen idag, vi var på stadion også, og kikket litt på Lyngdal cup... Det var gøy, jeg liker å se på fotball.. Gleder meg til neste år for da skal nok "storebror" spille.... da skal jeg heie masse...... Ellers så må alle ha en super, duper fin kveld.... snakkes, ha det bra..............:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar