MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 6. juni 2010Hei og hå!!!!!!!!!!! I dag har jeg hatt en super fin dag, vi har vært på ei kjempe koselig hytte på Lindesnes. Det var hytta til nabo Leksbø, vi var så heldige at vi fikk være med sammen med dem,og 2 andre familier, Fam. Knudsen og Fam. Jakobsen. Super snille folk, som vi setter veldig pris på...... Vi grillet og koste oss, Siv Anita hadde til og med laget kake, den var kjempe god, nam, nam..... Egentlig hadde vi tenkt oss til Dyreparken i Kristiansand denne søndagen. Men, vi fant ut av at vi rett og slett ikke gadd... Derfor slang vi oss med på lasset, med denne gjengen.... På det første bildet i dag, ser du Elisa, Emilie og meg.... Emilie er Elisas gode venninne, hun er kjempe snill, hun går i Noahs klasse.......

I går hadde jeg også en fin dag, da fikk jeg jobbet litt med dataen, og prøvd meg på noe av det nye Siv har laget. Det var gøy, men litt vanskelig.. Men, øvelse gjør mester..... Jeg, Mamma og tante Kristin tok oss en tur til Alleen, der spiste vi is.... Isen smelta veldig fort i, så jeg spiste i en rasende fart.

Denne uka skal det skje mye; I morra kommer Mormor og Matta hjem fra ferie, det gleder jeg meg veldig til. I morra kveld begynner jeg på svømmekurs, det skal jeg på 3 kvelder dennne uka. På torsdag kommer tante My, onkel Morten og Noah hjem fra Spania, jeg lengter veldig - og gleder meg til de kommer hjem... Nå glemte jeg nesten; På tirsdag skal vi på båttur med med 6 års gruppa i barnehagen, det blir spennende....... Dette blir virkelig ei travel uke, men jeg satser på at den blir super......... Håper alle andre også får det fint denne uka..........................

2 kommentarer:

  1. Hei gullet. Tante gleder seg veldig til å høre hvordan det går på svømmekurset.. Tror det blir knallgøy :-) Jeg håper jeg kan bli med deg neste uke... Tante lengter til deg og Elisa. Ser deg på fredag. 1000 klemmer fra tante My.

    SvarSlett
  2. Hei igjen!!!! Det var knall tante, bare gled deg..!!!! Vi lengter veldig til dere og, spesielt "storebror".......

    SvarSlett