MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 8. juni 2010Hei og hå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dag har jeg hatt en kjempe fin dag i barnehagen, sammen med Siv. Vi var på båttur til Sutnøy, det var veldig gøy, vi kjørte båt og koste oss. For å komme oss til Korshamn, måtte vi kjøre buss. Jeg ble litt usikker på hvor vi skulle med en gang, men etterhvert fant jeg ut at dette skulle bli kjempe gøy, og det ble en super, duper dag..............

I ettermiddag spiste vi middag hos Mormor og Matta, de har endelig kommet hjem fra ferien sin, de har også kjørt buss (litt lenger enn meg da, de har kjørt buss i 10 dager de) Vi er alle enige her i huset om at vi liker best å ha dem her hjemme
Nok for i dag, ha det bra....................:)....

2 kommentarer:

  1. Hei.
    Ser du har hatt det fint på buss og båttur! Helt enig med deg Adrian, det var godt de kom hjem fra den laaaaange bussturen. Martin og mæ har også vært å spist middag hos mamma og pappa, 2 dager nå :-))

    Hils, klem fra Julie

    SvarSlett
  2. Ja, de er gode å ha de derre besteforeldrene...........Hils du og :) Håper dere har det bra, hadde vært koselig m besøk av dere en dag :)

    SvarSlett