MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

mandag 28. juni 2010

Hei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! For en fin sommerdag vi har hatt i dag, det er deilig med sommer og varme, jeg liker det, og dere kan tro jeg har blitt brun, spesielt i ansiktet, jeg har skille etter de kule solbrillene mine....... (ikke bare fra idag altså) I dag har nabo, Emilie vært hos oss, det er kjempe koselig, hun og Elisa er veldig flinke til å la meg være med på leken. Hvis de leker med Barbie, er jeg av og til fjell. Jeg liker å være fjell, det er en viktig jobb det..... Etter at jeg hadde "spilt" litt fotball, med nabogutta, mens jeg sto i walkeren, tok vi en sykkeltur til Alleen. Jeg satt i sykkelvogna, og Mamma syklet, det gikk i 120, min Mamma er uuutrolig sprek... Vi hadde som mål å kjøpe badebasseng i Alleen, men Mamma og Elisa ble ikke enige om størrelsen. Elisa ville ha ett på 3m i diameter, Mamma på 1 meter.... Så da ble det ikke så unaturlig, en liten konflikt... Dette får Pappa ordne opp i, sa Mamma.......

I ettermiddag sto jeg i walkeren igjen, da lekte vi med en vannleke, det er deilig å bli litt vått i varmen, jeg var klissklass..... Som dere forstår har jeg hatt en fin sommerdag. I morra skal jeg til Mormor, det blir koselig.... Ha det på badet....:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar