MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 23. juni 2010

Hei alle sammen..... I dag var jeg i barnehagen igjen, jeg har vært litt slapp, men ellers hatt en fin dag... Men, Pappa stakkars - han er enda ikke frisk. Elisa sov som sagt hos Noah i natt, og vet dere hva:: hun hadde spydd hun også, men bare en gang. Stakkars Elisa....men hun er heldigvis frisk igjen....

I dag var Mamma, Elin og Siv Anita på ikea...De liker å shoppe, og vi gutta er glade for å slippe unna.. De lånte bilen min, har jeg sagt at jeg har egen bil??? Det har jeg: En stor Mercedes Vito, med heis til og med, Det er mitt navn som står i vognkortet. Tenk, 6 år og egen bil - det er det ikke mange som har.... Uansett, Mamma har kjøpt ny kommode, pult og hyller til rommet mitt, det blir kult å få på plass... Kanskje jeg skal ta bilde av det, og publisere det på bloggen min, jeg får se om jeg gidder,,,,,??? Ha det bra, snakkes..................:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar