MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

onsdag 2. juni 2010

Åi, åi, åi - skal si denne dagen har gått fort. Det er sannelig så vidt jeg og Mamma får tid til å blogge. Men noen ord har man alltid tid til....

I dag har jeg vært hos øyelegen på Sykehuset i Kristiansand. Da jeg kom dryppet de noen dråper i øyene mine, det var litt merkelig, det var visst for å få sjekket ordentlig. Det gikk veldig bra, og øyene mine var akkurat like som forrige gang. I dag var det veldig mange barn på Sykehuset, de var med Mammaene og Pappaene sine på jobb, for nesten alle barnehagene var stengt pga. streik. Håper ikke de skal streike i min barnehage, for det er kjempe kjedelig å være med Mamma på jobb, Kanskje litt kulere på Pappas jobb????

Javel folkens vi prates vel igjen? God natt........................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar