MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

søndag 16. mai 2010

Hei og hopp, mai er topp! I dag 16. mai, har jeg hatt en fin dag, på tross av at jeg har vært litt slapp og snufsete i dag og. Jeg var hjemme med Mamma, mens Elisa og Pappa var på søndagsskolen i Frikirken. Vi hadde avtalt at dersom formen min var bedre, så skulle vi treffe noen venner i KVS hallen. Etter middag kjørte vi ned til hallen. Jeg hadde med Walkeren, men fikk ikke brukt den, jeg var preget av at jeg ikke var helt i form...... De andre ungene synes det er stas å trille meg i rullestolen min, og jeg synes det er kjempegøy at de triller på meg. Mamma, Pappa og Elisa fikk også trimmet seg litt. Mamma sparket fotball ,for det liker hun. mens Pappa og Elisa sparang rundt og tøyset...Jeg ser fram til imorgen 17. mai. Jeg håper og tror det blir mange is på meg. Jeg elsker is, det er kjempe godt.... Til alle dere vil jeg bare si.: Hipp, hipp hurra for 17 mai. Ha en riktig fin dag!!!!!!

1 kommentar:

  1. Du vet det Adrian at 17. mai er den eneste dagen i året da alle barn har lov til å spise så mange is de bare vil , i hele verden!?!
    Jeg håper at vi får et flott vær, slik at vi kan være ute hele dagen uten å bli våte. Håper du får en super duper dag.
    Hilsen Yvonne

    SvarSlett