MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 25. mai 2010


Hei og hopp!!!!!!!!!!!!!!!! Hipp, hurra for Daniel, og gratulerer så mye med 17 års dagen din. I dag har fetteren min bursdag, og vi har vært i selskap i ettermiddag. Vi spiste boller og is, det var kjempe, kjempe godt............ Ja, jeg har hatt en super, duper ettermiddag....

I dag har Siv passet meg i barnehagen, vi hadde det kjempe fint. Både Mamma og Pappa var i møte i barnehagen i dag, der traff de 2 damer som kom fra Habu. Mamma fortalte at de hadde blitt enige om nye opplegg, vi skal bruke på pcen min. Så da er det bare for dataekspertene å begynne å jobbe, for jeg er klar for nye utfordringer. Jeg gleder meg til å trene mer... Mamma forteller meg til stadighet om hvor greit det kan bli for meg...... Vi snakkes..... Ha en fin kveld..........:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar