MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 4. mai 2010

Hei!!!!!!!! Jeg liker sol,det er deilig men, jeg gleder meg til jeg kan begynne å gå med kortebuksser. I ettermiddag var jeg på fotballkamp. Det var gøy. Jeg og Mamma spaserte ned til stadion, der spilte Noah kamp. Både tante Myrthle og Matta var der, vi heiet og heiet, Noah er skikkelig flink til å spille, de tapte, men det betyr ingenting - fotball er gøy. Jeg liker også å se på sport på Tv, både sykling, skigåing og fotball er spennende. Jeg blir veldig aktiv, og springer med beina, jeg deltar så godt jeg kan...........Men, jeg heier på Start, Heia Start... Jeg håper jeg og Pappa kan gå på en start kamp en gang, det hadde vært stilig....

I morra er det førskole....Huttetu, det blir spennende. Jeg skal få en fadder, det er gøy. Jeg vet hvem det er, ei kjempe snill jente, skal si hva hun heter en annen dag..... I morra skal jeg fortelle hvordan det gikk på skolen... Bare gled dere....

5 kommentarer:

 1. godt du var å heia¨på!de liker det gutta boys!!!!1

  lykke til i mårra!!!blir jo kjempe spennende!!!!skal du vøre med å treffe nygård førskoleklubb på stadioen etterpå også????

  SvarSlett
 2. Vi savnet deg på Supertirsdag, Adrian! Lykke til på førskolen.
  Hilsen Ragnhild

  SvarSlett
 3. Her er vi spente på morgendagen også;) Spennende med førskole, men Regine har også fått en super fadder, så da hjelper det:) Sees i morra.

  Klem Hildegunn (og litt Regine).

  SvarSlett
 4. Håper det blir knallgøy på førskolen i morgen.. Lykke lykke til. 1000 klemmer fra tante My.

  SvarSlett
 5. Flekkefjordhilsen26. mai 2010 kl. 23:07

  Hei.
  Så gøy å se deg igjen Adrian og å lese om alt som har skjedd i det siste...
  Gleder oss til å treffe deg igjen, og håper det ikke blir så lenge til.
  Hilsen Emma, Ida, Lasse, Eline & Tore

  SvarSlett