MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

torsdag 27. mai 2010


Hallo......................Hm, jeg lurer meg på hvordan storebror Noah, (søskenbarnet mitt) egentlig har det i Spania? Skulle ønske jeg også var der med han. Da skulle vi tøyset og tullet i bassenget hele dagen. Men Noah er litt spillegal, han elsker å spille på DSen, det blir nok en del spilling når han ikke har meg og Elisa og leke med. I fjor var nemlig Noah med oss alene til Spania, sammen med mormor og matta da. Det var kjempe gøy, jeg håper vi kan reise sammen med han ei annen gang og?? Ja, de koser seg nok masse, jeg gleder meg til sommeren når vi skal reise ned, da skal vi reise sammen med noen venner..... På bildet i dag; Jeg, Elisa, Noah, Mormor og Mamma i Spania......

I dag har jeg hatt en kjempe fin dag sammen med Siv, vi spaserte til skolen. Der traff vi Rita, den andre assistenten min. Det var kjempe fint, tror disse damene kommer til å passe på meg veldig godt, jeg :) I dag lekte jeg i sanden i barnehagen, de andre barna gravde meg under, jeg ble full av sand, det var gøy.........
Snakkes folkens...............

7 kommentarer:

 1. Tror nesten at du har min svigermor til assistent,Adrian;)
  Har ikke sett henne på en stund nå fordi jeg er i utlandet å trener,så du må hilse henne så masse neste gang du er med henne.

  Marianne

  SvarSlett
 2. Hm, nå ble jeg litt i tvil...hva heter hun? Håper du har det bra på treningstur?

  SvarSlett
 3. Hei på deg gollet. Det hadde vært fint om du og Elisa hadde vært med oss til Spania, det hadde tante likt..( men ikke mamma)Hils til alle hjemme. 1000 klemmer fra tante My.

  SvarSlett
 4. Hei Adrian
  Det er første gang jeg er inne på bloggen din. Ville bare si at den var kjempefin!!!
  God helg og hils til din familie.
  Hilsen Linda B.

  SvarSlett
 5. Så koselig Linda, god helg til deg og :)

  SvarSlett
 6. Hvis du har Rita Bjørnstøl til assistent på skolen,så er det i så fall min svigermor;)
  Jeg har det fint på treningsleir ja.I dag har vi fått fri kveldstreningen og skal på villmarkstur med en Hummer(bil). Blir gøy! Håper du holder styr på Lyngdal imens;)

  SvarSlett
 7. Nå ble jeg så overraska, det ante jeg ikke. Da må jeg si at du har vært heldig m svigermora di, hun virker super snill, vi er så fornøyde..
  Adrian har kontroll i Lyngdal, ja.... Kos deg videre...

  SvarSlett