MIN START

Jeg, Adrian ble født i en rekordfart 03.12.03. Med blålys på vei til sykehuset i Flekkefjord, rakk vi akkurat å komme inn forbi dørene, før jeg kom som en rakett. Det viste seg etterhvert at formen min ikke var så bra. Jeg ble etter noen timer sendt til sykehuset i Kristiansand. Her fant de ut at jeg hadde kramper, og derfor måtte jeg ha mye medisin. Etterhvert ble jeg i bedre form, og Mamma og Pappa kunne ta meg med hjem etter 3 uker. Neste gang vi kom til sykehuset var jeg 2 måneder, da trodde Mamma og Pappa at jeg nesten var frisk. De ble veldig lei seg, da Doktoren forklarte at jeg hadde en skade i hodet mitt. Denne bloggen har Mamma og Pappa laget for at de som vil, kan følge med på hva som skjer i livet mitt!

tirsdag 13. april 2010


I dag har jeg hatt en ny fin dag i barnehagen, i dag har både Siv og Stina passet meg, jeg er skikkelig heldig som har så mange greie assistenter til å passe på meg. I dag på bildet, er det jeg og Siv, vi leker, da er det veldig greit for meg å ligge på skråputa, da får jeg trening i å ligge på magen, pluss at jeg har kjeeeeempe god utsikt over de andre barna. Mamma sier at jeg av og til ligner på en hvalros (synes bare det er gøy altså) når jeg ligger på skråputa. For jeg bruker veldig mye krefter på å holde hodet oppe, og da går hendene mine ut til siden, og vrir seg. Dette skjer på grunn av CPen min, signalene som blir sendt fra hodet til hendene mine, gjør ikke sånn som jeg vil de skal.

Jeg har kanskje ikke fortalt at min type cp, kalles quadriplegi, dvs. at skaden går ut over begge armer og begge bein. Noen som har cp, kan man nesten ikke se det på. Da jeg ble født, var det noen av sykepleierne som snakket om at kanskje jeg hadde cp, da forklarte de til Mamma og Pappa at det kunne være at jeg ville halte litt i en fot, eller ha ei litt "skjev" hånd. Det ville vise seg hvor alvorlig min skade var når jeg ble større... Det har jo vist seg for min del, at det ble litt mer enn som så. Men nesten 90% av de som har min type cp, har epilepsi i tillegg. Det har ikke jeg, og det er jeg veldig glad for, for da må man ta masse medisiner, og det liker ikke jeg............Så egentlig har jeg skikkelig flaks i forhold til det.. Jeg synes jeg har det veldig greit jeg.....I dag ble det kanskje litt for alvorlig, men man kan ikke tøyse og tulle hele tiden!!!!! (sier Mamma)

3 kommentarer:

  1. Skikkelig flaks.. Kommer du i hagen til tante og hopper på trampolina i ettermiddag? Klem tante My

    SvarSlett
  2. dessverre tante my, det passer dårlig i dag.. jeg kommer en annen dag...

    SvarSlett